به‌روز شده در: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۶۰۹۳۴
|
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب اهواز
شاهمرادی عنوان کرد: همه رستوران ها و مراکز تهیه غذا حداکثر تا تاریخ 15 آذرماه 96 فرصت دارند تا نسبت به نصب چربی گیر برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب اهواز اقدام کنند.
سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: رستوران ها، فست فودها، غذاهای بیرون بر و آشپزخانه ها برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب شهر اهواز، ملزم به نصب چربی گیر هستند.

اردشیر شاهمرادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا  اظهار کرد: رستوران ها و سایر مراکزی که در آنها غذا طبخ می شود، چربی و روغن های سوخته خود را وارد شبکه فاضلاب می کنند که این مساله باعث گرفتگی و بروز مشکلات فراوانی برای شبکه فاضلاب اهواز می شود.

وی افزود: این مساله باعث شده علاوه بر ایجاد گرفتگی فاضلاب و معضل برای شهروندان، وضعیت بسیار نامناسبی برای شبکه فاضلاب شهر اهواز به وجود بیاید و کار شرکت آب و فاضلاب اهواز در خصوص گرفتگی های فاضلاب و رسیدگی به این وضعیت دشوار شود.

 سرپرست معاونت بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب اهواز تصریح کرد: با جلسات مشترکی که با شهرداری، مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز و اتاق اصناف رستوران ها و فست فودها برگزار شد و  با توجه به هماهنگی های انجام گرفته رستوران ها، فست فودها، غذاهای بیرون بر و آشپزخانه ها برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب شهر اهواز، ملزم به نصب چربی گیر هستند.

شاهمرادی عنوان کرد: همه رستوران ها و مراکز تهیه غذا حداکثر تا تاریخ 15 آذرماه 96 فرصت دارند تا نسبت به نصب چربی گیر برای جلوگیری از ورود چربی به درون شبکه فاضلاب اهواز اقدام کنند.

وی ادامه داد: صاحبان مراکز تهیه غذا و رستوران ها در اهواز برای انجام مراحل قانونی این کار باید به مراکز بهداشت غرب و شرق اهواز مراجعه و نسبت به نصب این چربی گیرها اقدام کنند زیرا در صورت عدم اقدام از سوی آنها بر اساس قانون با آنها برخورد خواهد شد.
نام :
ایمیل :
نظر :