به‌روز شده در: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۶۳۰۲۲
|
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۹
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان:
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: با توجه به تولید قارچ در واحدهای ایزوله استان خوزستان، قارچ های عرضه شده در بازار سالم هستند.
محمد قاسمی زاده اظهار کرد: ۶ واحد ایزوله تولید قارچ در شهرستان های دزفول و شوش فعالیت دارند که این واحدها سالانه ۶ هزار تن قارچ تولید می کنند.

وی افزود: قارچ های تولید شده در این واحدها در بسته های ۲۰۰، ۴۰۰ و ۶۰۰ گرمی عرضه شده و علاوه بر تأمین نیاز استان، به دیگر استان ها و برخی کشورهای همسایه صادر می شوند.

قاسمی زاده با بیان اینکه واحدهای تولید قارچ در استان دائم توسط مراجع بهداشتی مورد بازدید قرار می گیرند، گفت: رعایت نظم و بهداشت در تولید قارچ یکی از اصول تولید این محصول است چرا که در غیر این صورت محصول از بین خواهد رفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، اظهار کرد: قارچ های تولید شده در بسته بندی و با تاریخ تولید و انقضای مشخص عرضه می شوند از این رو توصیه می شود افراد از این قارچ ها استفاده کنند چراکه ممکن است قارچ های عرضه شده در فضای باز نیز دچار آلودگی های ثانویه شوند.
مرجع / مـهـر
نام :
ایمیل :
نظر :